Limfna drenaža u službi ljepote i zdravlja

Ukoliko osjećate težinu ili bolnu nelagodu, obnovite organizam pomoću limfne drenaže.

Tretman je vrlo ugodan i učinkovit. Na tretiranim područjima dolazi do osjećaja olakšanja, a s nestankom limfedema nestaje i bol.

Ukratko o limfnoj drenaži
Limfna drenaža je tehnika kojom se uspostavlja ravnoteža tekućina u organizmu, uklanjaju štetni proizvodi metabolizma, pomaže se rad limfnog sustava, te tako pozitivno utječe na opće stanje tijela.

Tretmani se kombiniraju s raznim programima za postizanje idealne tjelesne težine i lijepog izgleda. Sastavni su dio raznih programa opuštanja.

Limfna drenaža posebno se preporučuje u postoperativnom razdoblju i znatno ubrzava oporavak cijelog organizma, jer djeluje na imunološki sustav poboljšavajući obrambenu snagu organizma. Također, djeluje i na autonomni živčani sustav putem kojeg dovodi do brze relaksacije i opuštanja, te posredno uklanja stres.

Limfna drenaža pomoću aparata je postupak koji stimulira aktivnost limfnih vodova, obnavlja tijek limfe na kritičnim mjestima, poboljšava protok krvi i ubrzava razmjenu tjelesnih tekućina. To je postupak usmjeren prvenstveno na tretman smanjenja ili uklanjanja limfedema i simptoma koje on uzrokuje, ali i pomoć kod drugih stanja koja se povezuju s protokom limfe.

Tretmane limfne drenaže provodimo profesionalnim aparatom Iskra Medical – Green press 12.

Tretmani se provode prema načelu isprekidane zračne kompresije (pritiska).